perjantai 12. elokuuta 2011

BLOGEJA!

Mulla on mennyt koko iltapäivä käydessä niitä 52 blogia läpi, jotka linkititte. Tosi paljon upeita blogeja ja kamala valinnanvaikeus! Valitsin kuitenkin viisi lempparia, jotka esittelen täällä blogin puolella satunnaisessa järjestyksessä, joten olkaa hyvät! ps. käytän tässä postauksessa vähän liian usein sanaa 'ihana'!:D

Photobucket

Silent Beatbox

Todella persoonallinen blogi ja paljon selkeitä & isoja kuvia ja plussaa monista videopostauksista! Selmalla on muuten aivan ihana tyyli:)! Silent Beatboxia pääset lukemaan TÄSTÄ!

Photobucket

BRIGHT LIGHTS

Paljon ihania kuvia ja kivoja juttuja:) Annalla on myös kiva tyyli! BRIGHT LIGHTSIA pääset lukemaan TÄSTÄ!

Photobucket

Naag - not an average Guy

Jannen blogi on ollut jo pitkän aikaa yksi mun suosikeista! Ihana persoona ja paljon upeita kuvia! Naag - not an average Guyta pääset lukemaan TÄSTÄ!

Photobucket

Anni-Maria Katerina

Tosi valokuvapainotteinen blogi aivan tajuttomilla valokuvilla! Anni-Marialla on todella kameran käyttö hallussa! Anni-Maria Katerinaa pääset lukemaan TÄSTÄ!

Photobucket

Chunkmuffin

Myös Chunkmuffin oli mulle jo entuudestaan tuttu ja myös yksi niistä suosikeista. Rige omaa tosi suloisen tyylin IHANAT HIUKSET ja muutenkin niin sulonen blogi aijai :)! Chunkmuffinia pääset lukemaan TÄSTÄ!

3 kommenttia:

Perttu kirjoitti...

MÄ ARVASIN KOLME NÄISTÄ, SIIS ETTÄ ON TÄÄL >:D

naaG kirjoitti...

Voi kiitos sulle, oli mukavaa löytää ittensä täältä!;D

Anni-Maria kirjoitti...

Oiiii, voi kiitos paljon! Nyt tulin tosi iloiseksi :-)