lauantai 15. lokakuuta 2011

Like a black cat whining in the alley .

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Palasin pari tuntia sitten Porista ja oli kiva aloittaa syysloma pienellä roadtripillä. Eipä erikoisia siellä Porissa tehty, kierreltiin kaupunkia ja käytiin Yyterissä meren rannalla. Nyt palelee ja väsyttää, joten en jaksa kirjoittaa mitään romaania. Anyway, huomenna olis vuorossa keikka ja kavereiden näkemistä, siitä sitten kuvia alkuviikosta!

4 kommenttia:

emilia kirjoitti...

ää sul on oikeesti niin ihana tyyli ja oot hirmu hoikka :) varsinki toi ku sul on toi valkonen paita ja musta "takki" ni iha sairaaan hieno! mil asetuksil oot ottanu ton ekan vesikuvan mis toi jotenki iskeytyy tohon kiveen tai jtn? :D

Perttu kirjoitti...

TEE POSTAUS MITÄ AINEITA KÄYTÄT NAAMAN PESUUN KU SULLON NII HYVÄ IHO! >;( Haluan tietää

Anonyymi kirjoitti...

Satuinpa eksymään tänne blogiisi ja tulipa katsottua monta sivullista tästä blogista ottamiasi valokuvia ja täytyy sanoa että kykyjä kyllä selvästi löytyy. Hyvä, jatka ihmeessä valokuvaamista :)

Erityisesti pidin valokuvissasi siitä, että monista hyvin arkisista asioista olet saanut hyvin tuotua esiin yksityiskohtia jotka monelta jää huomaamatta. Siis, "tylsän aiheen" saat monissa kuvissa tuotua kiinnostavaksi ja se on todella hyvä taito. Esimerkiksi siis tällä tarkoitan koulukirjoja, ananaspurkkeja yms. hyvin arkisia kohteita joita olet kuvannut ja saanut kuvan silti näyttämään kiintoisalta, samaten myös kuvia karkkikaupasta (tai mistä lie karkkirasioista olivatkaan kuvat) jne.

Samaten monissa kuvissa on erittäin mukavat värimaailmat jotka antavat hyvän tunnelman kuviin.

Lyhyesti sanoen, jatka ihmeessä kuvaamista, kykyjä selvästi löytyy enemmän kuin monilta :)

Anna kirjoitti...

Anonyymi: oi kiitos!♥ piristit mun päivääni hirmusesti!:) oot ihana!