sunnuntai 13. marraskuuta 2011

so i live here only for you. i hope some day you feel the same way too.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Oli aikamoista tuskaa herätä tänä aamuna jo kasilta laittamaan iskälle aamupalaa, kuuden tunnin unien jälkeen, mutta oli se sen arvoista. Ei ehkä kaikista viisain idea tulla kotiin vasta kahdentoista aikoihin, mutta olipahan taas kivaa! Oltiin Miisan, Annin, Oskarin ja Allin kanssa ylöllä ja naurettiin, soitettiin, puhuttiin ja pelattiin aliasta!

Pääsin kuitenki takasin nukkumaan aamupalan jälkeen. Nukuin vähän liikaa ja meinasi tulla jo vähän kiire, sillä meille oli varattu pöytä jo yhdeksi ja heräsin vasta yhdeltätoista. Siinä sitten kiireessä suihkuun ja meikkaamaan, tuli taas uusi ennätys valmistautumisessa. Lähdettiin tosiaan iskän kanssa tänään isänpäivän kunniaksi syömään, kahville ja käytiin myös sitte katsomassa Johnny English - Uudestisyntynyt.

Oli taas pitkästä aikaa tosi mukava viikonloppu ja se olis sitte huomenna taas paluu arkeen ja kouluun kasiksi opiskelemaan vähän ranskaa, oi tätä onnea. Koeviikkokin alkaa lähestymään ja se tietää pientä hiljaisuutta täällä blogin puolella, mutta koitan kirjoitella jotain aina silloin tällöin. Nyt taidan alkaa kuitenkin kirjoittamaan huomiseksi historian esseetä, miksi 1800-luvulla ei tajuttu teollistumisen aiheuttamaa saastuttamista.

3 kommenttia:

Perttu kirjoitti...

Mistä sä olet ton viiksimukin ostanut ?

Perttu kirjoitti...

VITTU VÄHÄNKÖ OON IHKU KUN ALOIN AJATTELEEN NIIN EIKSE OO SE JONKO TEIN SULLE.....EVOKKI?

anna kirjoitti...

Perttu: urpo sää sen mulle annoit! ei mistää kaupasta noi hienoo mukia saa:)