torstai 10. marraskuuta 2011

Some part of me doesn't want to remember.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Torstaita kaikille! Tänä aamuna oli ihan tajuttoman kylmä ja muutenkin mua on palellut ihan koko päivän :( Kai se on sitten pakko jättää bikertakki naulakkoon ja vaihtaa lämpimämpään takkiin. Ajattelin ottaa käyttöön Vero Modasta ostetun karvahupullisen nahkatakin. Ostin sen jo elokuussa, mutta en vaan osaa käyttää sitä. Siinä on jotain, mikä häiritsee, enkä ikinä halua laittaa sitä. Ärsyttävään, koska se on nätti takki, mutta jos pidän sitä mua alkaa ärsyttämään. Kai se sitten vaan vaatii totuttelua. Onko teillä joitain sellasia vaatteita, mistä tykkäätte mutta ette vaan osaa pitää niitä? Mulla on sellasia vähän liikaakin.

Miten ihmistä voi nukuttaa näin paljon? Silmät painuu kiinni jokaisella tunnilla ja nytkin en meinaa pysyä hereillä. Kai sitä täytyy vaan kiltisti sammuttaa kone ja alkaa tekemään läksyjä ja lueskella vähän sijamuotoja, pilkkusääntöjä ja muita yhtä mielenkiintoisia asioita, jees.

Ps. Tein alkuviikosta itselleni tunnukset Twitteriin. Jos jotakuta kiinnostaa seurailla erittäin tärkeitä päivityksiä, mut löytää TÄÄLTÄ!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ihanat silmät! =)

anna kirjoitti...

Anonyymi: aww kiitti:)