torstai 15. joulukuuta 2011

Summer memories.

Aloin tässä ihan tylsyyttäni selailemaan vanhoja kuvia ja iski ihan tolkuton ikävä kesää! Viime kesä oli ihan mahtava ja haluun kasata tärkeimmät tapahtumat kesältä!

Photobucket

Kesäloma starttasi ysin loppumisella ja illalla vietettiin koulujen loppua. Oli vähän toisenlainen päätös peruskoululle, mutta ei ollenkaan huono! Ilta olis tosin voinut jatkua vähän pidempään, mutta ainakin toi oli aika ikimuistettavaa!

Photobucket

Heti kesäloman ekalla viikolla lähdin isostelemaan Lempsuun. Koko viikon oli ihan järkyttävä helle ja pikkuset oli söpöjä! Ihan erilaista olla riparilla isosena. Kivaa se kyllä on, mutta ihan kamalan väsyttävää! Ikimuistoinen viikko ja hyvä aloitus kesälomalle :)

Photobucket

Heinäkuun alussa lähdettin äiskän kanssa laivalla Tukholmaan. Tykkäsin Tukholmasta kovasti, vaikka jäi harmittamaan, kun ei ehditty kiertämään kaupunkia jalan, että olisin voinut kuvailla. Ostoksia tuli kyllä tehtyä ja se Weekdayn paita on tuolla kaapissa muuten vieläkin käyttämättömänä, hups!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Heinäkuun alkupuolella päätettiin Anniinan kanssa spontaanisti lähteä meidän mökille! Pakattiin kamat ja oli just sellanen lämmin kesäyö, joka valvottiin kokonaan! Käytiin soutelemassa, hypittiin veneestä järveen, datattiin koko yö ja aamuyöllä lähdettiin aamu-uinnille ja oli ehkä upein auringon nousu ikinä!


Photobucket

Photobucket

Kesän parhaimpiin muistoihin kuuluu tietysti kaverit ja kaikki mahdollinen mitä keksittiin, kuten räikällä ja kuuselassa uimiset, ajelut ja etenkin Peltomäen reissu! Valvottiin pitkään, uitiin, soudeltiin ja ajeltiin jossain Mutalassa keskellä yötä! Aamu oli aikamoinen kooma ja unisena oli kiva lähteä ajamaan parin kilometrin päähän kauppaan, kun tajuttiin ettei meillä ole mitään aamupalaa. No ikimuistoinen reissu tämäkin, harmi vaan ettei uusittu!

Photobucket

Photobucket

Heinäkuun lopulla oli kauan odotettu Kukkaisrock! Juuri tuona päivänä sitte oli ihan järkyttävä helle, aurinko paistoi täysin pilvettömältä taivaalta, olihan se hienoa tuskailla siellä yleisössä tunikaupalla. Muutaman kerran meinasin pyörtyä ja muuta vastaavaa, mutta keikka oli todellakin sen arvoinen! Negativen keikka oli mahtavuutta ja kaiken kruunasi Sir Christus!

Aloin myös miettimään viime kesän biisejä, tässä muutama listattuna mutta ilman linkkejä!

Skrillex - Scary Monsters And Nice Spites

Negative - Days I'm Living For

Negative - Celestial Summer

Flinch - Lisää Fiilistä

Flinch - Äänet

Crashdiet - Riot In Everyone

Keille muille tuli ikävä kesää?

2 kommenttia:

milja kirjoitti...

mulle tuli ikävä kesää :(

hende ouverr kirjoitti...

oi hitsi, rakastan tota sir christus kuvaa ♥