sunnuntai 22. tammikuuta 2012

You should know it's all or nothing.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jees, taas alkaa olla viikonloppu finaalissa. Pitkästä aikaa onnistunut viikonloppu takana, ihmisiä on tullut nähtyä ja naurettua vedet silmissä. Lisäksi tein pitkästä aikaa muuton äidin luo muutamaksi viikoksi ja tässä on vielä tavaroiden purkaminen vähän kesken. Muuten onkin ollut aika rauhallinen sunnuntai ja en viitsinyt edes avata niitä koulukirjoja, hupsista. No mut, en jaksa stressata liikoja, kyllä sitä vielä ehtii valmistautumaan koeviikkoon :)
Yksi ajankohtainen juttu, mistä on pitänyt kirjoittaa jo ajat sitten, on presidentinvaalit! Harmittaa ihan hirmusesti, että täysi-ikäisyyteen on vielä puolitoista vuotta vielä aikaa enkä pääse äänestämään. Mulla on ollut alusta asti selvää, että jos olisi ikää äänestää, oma ääneni menisi Vihreiden Pekka Haavistolle. Vihreillä on hyvät periaatteet ja olisi ihan tajuttoman hienoa, jos Suomella olisi Haavisto presidenttinä, sillä Suomi voisi näyttää esimerkkiä suvaitsevaisuudesta muille maille. On naurettavinta ikinä, että joidenkin ihmisten mielestä Pekka Haavisto olisi muuten hyvä presidentti ehdokas, mutta Haaviston homoseksuaalisuus estää antamasta ääntä hänelle. Miten jonkun ihmisen seksuaalinen suuntauminen voi muka estää hänen pätevyytensä presidenttinä? Ei mitenkään. Mitäs mieltä te lukijat olette tästä, ketä te toivotte presidentiksi?
Mutta, nyt allergialääkettä kehiin ja sohvalle jännittämään vaalituloksia hedelmäsalaatin kera!:)

2 kommenttia:

felenk kirjoitti...

Haavistoa äänestin ja äänestän vielä uudelleenkin! Haavisto on yksinkertaisesti paras vaihtoehto presidentiksi, kiitos sen vuosien kokemuksen ulkopolitiikassa ja sillä on arvot kohillaan. En toki kuole Niinistönkään valintaan, mutta Saulin kokemus rajoittuu lähinnä talouspolitiikkaan. PS. Oot uppee viimesessä kuvassa!

Anna kirjoitti...

felenk: en mäkään kuole jos Niinistö valitaan, mutta kyllä se Haavisto on se paras vaihtoehto! ja hei kiitos:)!