tiistai 28. helmikuuta 2012

Once upon a time we fell apart.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ei mitään järkevää kerrottavaa, päivän kohokohta oli varmaan lumihankeen uppoaminen kuvausreissulla, tosi kiva kokemus oli joo. Nyt tulee olemaan pari hiljaista päivää blogin puolella, koska loppuviikosta se kauan odotettu Helsingin reissu ja viikonloppuna vähän sukulaisia pitäisi mennä katsomaan. Sunnuntaina sitten viimeistään kuulumisia kehiin ja varmaan jonkinlainen kuvaoksennus Helsingistä:) Että sellasta tällä kertaa, en varmaan ole ainoa, jota alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään nämä jatkuvat kuvat tuosta mun rakkaasta kahvikupistani. Mielikuvitus vaan taas lentelee jossain ihan muualla, koitan keksiä parempaa kuvattavaa.

Tästä tulikin mieleen, että kun teitä on jo noin huimasti, voisin tehdä sen 100:n lukijan rajan ylityksen kunniaksi sellaisen perinteisen kuvapostauksen, jota multa on joskus toivottu. Eli laittakaa kommenttiboksiin kuvaa, mitä kaikkea haluatte mun kuvaavan, esim. oman hammasharjan tai meikitön silmä, mitä näitä nyt on. Mielikuvitusta kehiin ja laittakaa kommenttia tulemaan! Eli nyt näin loppuun, että

ISO KIITOS TEILLE KAIKILLE LUKIJOILLE, OOTTE MAHTAVIA!♥

7 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Noo semmone sadan kuvan sarja siitä sonjasta jonka kuvia täällä joskus on nii se ois iha ykköstoiveena...... Eivaaaaa ;) kuva sun koulustas :)

Perttu kirjoitti...

aamuoala, hammastahna, ensimmäinen asia minkä näet kun heräät, kielesi, korvasi, koulumatkaltasi joku kuva

Sonja kirjoitti...

Nuutin nenu lähikuvas, sun meikkipussi sisältä ilma meikkei, sun lempikirjan kansi, zoo tycoon pelin eläintarhas;), tietokonees, sun kengänpohja, lemppari pipo, pipon tupsu, pikkurillin kynsi, mitä näät huonees ikkunasta, teidän vessa, teidä pakaStin sisältä ja ulkoo ja sama jääkaapista ja mikrosta ja sun iltapala ja laukku ja hiukset letitettynä ja helsingin hotellin huonee näkymä ikkunasta ja sun lempilelu ja sun huulirasva ja lempilusiikka ja lempilasi ja lempikaulakoru ja sun skootteri ja sun kypärä ja sun vaatekaappi sisältä ja ulkoo.. Siin pari

Anonyymi kirjoitti...

- kuva sun vanhemmista
- kuva sun äikän kirjasta
- kuva sun koululaukusta
- kuva sun varpaista
- kuva sun kuulokkeista
- kuva sun lemmikistä
- kuva sun sisaruksista
- kuva susta ilman meikkiä

AVY kirjoitti...

First pic is really pretty.

/ Avy
http://MyMotherFuckedMickJagger.blogspot.comAnonyymi kirjoitti...

Koska tää ilmestyy vihdoin?!!

Anna kirjoitti...

Anonyymi: heti kun saan itteeni niskasta kiinni eli ei ikinä tällä menoo. oon huono tiedetään. okei alan toteuttaan tätä!