perjantai 3. helmikuuta 2012

Show me the dead stars.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Parin viimeisimmän päivän aikana olen todennut, että en enää ikinä halua jättää lukemisia viimeiseen iltaan. Joka yö on tullut luettua puoliunessa koealuetta läpi ja unta ei paljon ole ehtinyt kertymään. Nyt on koeviikko kuitenkin onneksi takana päin ja sen kunniaksi mentiin Sonjan kanssa syömään. Ajattelin alkaa säästämään hiihtolomaa varten, mutta eipä sitä säästölinjaa kauan tullut noudatettua, sillä Carlingsissa kauan mun nimeäni huutanut vaatekappale tarttui sieltä sitten mukaan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tästä Carlingsin tekonahkaisesta bikerliivistä unelmoin jo ennen joulua ja mun oikeastaan piti odottaa sitä kaunista päivää, että tämä ihanuus tulisi alennukseen. En vaan jaksanut uskoa, että sellainen päivä tulisi ja mun tuurillanihan näitä ei olisi enää jäljellä alennusten iskiessä. Pikkuisen riipaisi kassalla liivin hinta, mutta on se hintansa arvoinen♥! On vaan yksinkertaisesti paras ostos pitkään aikaan.

Että sellasta, nyt mulla olis suunnitelmissa viettää ihanan rauhallinen koti-ilta yksikseni. Ketään ei ole kotona ja saan hengailla täällä kerrankin ihan vaan yksinäni. Harmittaa vaan, että koko viikon on ollut aika flunssainen olo ja nyt sattuu kurkkuun jo ihan kunnolla. Lisäksi totesin tossa äsken, että meiltä on tee loppu, joten kai sitä sit vaan pitää lähteä tallustamaan tuonne siperiaan, yhh. Kai haen sit samalla jotain hyvää ruokaa illaksi ja jatkan Marilyn Mansonin kuuntelemista, ai että. Pitäkää kiva ja rentouttava viikonloppu!

6 kommenttia:

wassup kirjoitti...

Voi ei ihana toi liivi, nyt kyllä kateus iski ! :o

karoliina kirjoitti...

toi liivi on kyl ihan rakkaus :o ♥

Tiina kirjoitti...

Ihana liivi,oon himoinnu tollasta samantyylistä. Paljon jouduit maksaa ja mikä oli alkuperänen hinta? Kiinnostaa vaan... :D

Anna kirjoitti...

waasup & karoliina: onhan se ihana ja hei siitä vaan ostamaan!:)
Tiina: kuvassa kyllä lukee sen liivin hinta, mutta ihan normihintasena sen ostin 59.90e:)

Hennna kirjoitti...

Siisti blogi! =) Oot tosi nätti tyttö! jatkan vielä blogis selailua, ja ehkä jopa lukijaksi asti ;) Käyhän katsomassa myös mun blogi:

http://hennankengissa.blogspot.com/


ps. sait jo uuden lukijan ;)

Anna kirjoitti...

Henna: oi kiitos!:) ja käyn kurkkaamassa blogis!