torstai 9. helmikuuta 2012

Scream out scream out scream out.

Iltoja kaikille! Pahoittelut tästä hiljaisuudesta ja mitättömistä postauksista. Mä vaan olen edelleen siinä kipedyden rajamailla ja eikä oikein jaksaisi tehdä yhtään mitään. Melkeinpä olen vaan mennyt suoraan nukkumaan, kun pääsen koulusta eikä mitään kummoista asiaakaan ole ollut. Nyt ajattelin kuitenkin esitellä viime aikojen ostokset, joita ei vielä pahemmin blogin puolella ole näkynyt.

Photobucket

Photobucket

19.90€ ONLY

Pidemmän aikaa oli tullut haaveiltua kunnollisesta farkkuliivistä, mullahan oli entuudestaan lyhyempää mallia oleva farkkuliivi, joka on myös ONLY:stä ostettu. Tämä farkkuliivi oli sitten alennuksessa puoleen hintaan ja pikaisen mietinnän jälkeen kiikutin tämän sitten kassalle. Suunnitelmissa olisi vähän tuunailla tuota, pari niittiä sinne tänne ja sitten jotain muuta, Mötley Crue-selkämerkki olis jees. Katsotaan vaan, mitä tästä tulee, luultavasti onnistun pilaamaan koko liivin haha!

Photobucket

Photobucket

6€ JC

Kuva tästä alerätistä on ihan tajuttoman huono, mutta älkää antako sen häiritä liikaa. Toi on malliltaan aika erikoinen, se on sellanen lepakkopaita, kuten äiti asian ilmaisi:D! Kyllä tiedätte, mitä tarkoitan. Rakastan noita paljetteja hirmusesti ja enkä kauaa joutunut miettimään, kun katsoin tuota hintaa!

Photobucket

Photobucket

15€ Citymarket

Joskus sitä tekee löytöjä vähän yllättävimmistäkin paikoista. Cittarissa oli miesten flanellipaidat alennuksesta ja ihastuin tähän siniseen väriin täysin! Flanu on tosi lämmin ja mukava näin talvisin, mutta paita on pikkusen liian iso ja helma sekä hihat ovat ihan pikkuisen liian pitkät, mutta niitähän voi aina lyhentää.

Eipä tässä muuta, ostolakko voimassa hiihtolomaan asti. Hiihtlomalla kutsuu Helsinki ja siellä olisi parempi olla mahdollisimman hyvissä rahoissa;) Mutta siitä lisää sitten myöhemmin, nyt menen vielä lukemaan kehityspsykologian läksykappaleen ja sitten nukkumaan! Mitä hiihtoloma suunnitelmia teillä lukijoilla on?:)

6 kommenttia:

jenni kirjoitti...

kivoja ostoksia :) itse meinaan ottaa hiihtolomalla rennosti, käydä ruotsissa vähän shoppailemassa ja tehdä töitä. eli sitä perus settiä :D

muuten, blogissani on käynnissä ihana koruarvonta! käyhän turkkaamassa ja osallistu toki halutessasi myös mukaan arvontaan! :-) arvontaan voi osallistua sunnuntai-iltaan asti.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana toi ruutupaita, mistä cittarista tuo on? =)

Anna kirjoitti...

Jenni: haluisin kans päästä Ruotsiin Tukholmassa käymään, mutta ehkä sitte joskus toiste :)ja käyn kurkkaan arvontas!
Anonyymi: ostin sen Ylöjärven Elon cittarista:>

Christina kirjoitti...

Ihania ostoksia! :)

jjospe kirjoitti...

aivan ihana toi farkkuliivi! Samoin tuo flanu itse oon etsinyt saman väristä:)!

Anna kirjoitti...

Christina & jjospe: kiitti:>!