perjantai 3. helmikuuta 2012

What would i buy?

Haastetta kehiin! Sain Petulta tämmöisen monessakin blogissa kiertäneen haasteen. Idea menee siis niin, että jokainen listaa viisi asiaa, jotka ostaisi, jos käytössä olisivat kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen pitää haastaa viisi bloggaajaa tekemään haaste. Haastan Sonjan,
Karon, Lotan, Annin ja Emman!
Photobucket
1. Kenkiä
No uskon, että melkeinpä jokainen heittää tähän haasteeseen haluavansa hankkia kenkiä, eikä siinä mitään, kengät on ihania ja niitä tarvii aina! En tiedä, millaset ostaisin, varmaan kartuttaisin converse-varastoani.

Photobucket
2. Kamera
Jos sitä rahaa kerran olisi niin paljon, niin tietysti ostaisin huippuluokan kameran parin uuden objektiivin kera. Ensin voisi toki opetella kuvaamaan.

Photobucket

3. Kissoja

Kissat on vaan niin sulosia ja jos olisi massia tarpeeksi, niin voisin ostaa ne 72 kissaa, niin ei tarvi yksin kuolla haha. Sillä ehdolla, että kissojen mukana tulee allergialääkettä loppuelämäksi. Muuten ne kissat ei kauan ehdi seurana olemaan.

Photobucket
4. Aikamatka 80´luvulle
Niillä rah0illa varmaan saa jonkun rakentamaan mulle aikakoneen, jolla pääsen 80´luvulle näkemään Mötley Cruen ja Guns N' Rosesin niiden alkuaikoina.

Photobucket

5. Kahvia

Juttuja, mitä haluaisin ei voi varmaan edes niillä maailman rahoilla ostaa, joten taidan tyytä kahviin, kahvia loppuelämäksi olisi ihan kiva juttu. Toisaalta vois samantien ostaa oman pienen kahvilan.

Ei kommentteja: