tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappu 2012!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Vapusta selvitty hengissä ja oli muuten ihan huikeeta! Iltaa aloteltiin Koskenrannassa satojen muiden juhlijoiden kanssa. Aluksi kierreltiin aika sekalaisessa seurassa kierrellessä ympäri rantaa ja lopulta päädyin Marlin, Jarnon, Annin ja Mikon seuraan. Uusia tuttavuuksia tuli taas muutama ja oli ihan mahtava ilta! Ilta meni turhan nopeesti ja lopulta tuli taas todettua, että lämpimämpi pukeutuminen olis voinut olla ihan viisasta. En pahemmin heilunut kameran kanssa illan aikana ja ärsyttävän huonolaatuisia kuviakin tuli, mutta eiköhän hyvä fiilis välity näistä!
Photobucket
Photobucket

Photobucket

Illan lopuksi päädyttiin melkein koko porukka Marlille yöksi. Heräiltiin aamulla yllättävän aikasin ja yllättävän freesinä ja nautittiin aamupalaksi jäljelle jääneet karpalolonkerot ja munkkeja haha! Vähän aikaa koomailtiin takapihalla auringossa ja päätettiin lähteä Marlin ja Jarnon kanssa vielä sitte Koskenrantaan istuskelemaan ja vapputoria kiertämään. Oli lämmintä ja syötiin metrilakua siellä auringon paisteessa!

Tulin pari tuntia sitten kotiin ja nyt on vähän väsynyt, mutta silti tosi hyvä fiilis! Selvästi paljon parempi vappu kuin viime vuonna. Ja jos joku nyt muistaa mun joskus maininneen täällä, että en ole ikinä vetänyt kännejä ja haluaa siitä tulla valittamaan, niin mainittakoon tässä kohtaa, että mä en ole ikinä ollut absolutisti. Musta on ihan ok juoda muutama siideri uutenavuotena, vappuna ja iltaa viettäessä ihan silloin tällöin, mutta en mä sitä usein harrasta. En välitä semmosesta turpa täynnä örveltämisestä, kyllä ilman alkoholiakin on hauskaa. Mutta hei, jokainen tavallaan:)! Jees, toivottavasti teillä oli yhtä huippu vappu kuin mulla! Kertokaa, miten juhlitte!

6 kommenttia:

Perttu kirjoitti...

olin mökillä/istuin autossa ja koomaisn :)

Anna kirjoitti...

Perttu: tiekkö munki piti aluks mennä iskän kanssa mökille....:D mua ei olis aluksi edes huvittanu lähtee tonne mut hyvä että menin!

Aino kirjoitti...

taisinpas muuten bongata sut koskerannasta:D

miqsu kirjoitti...

voi jeesus kun oon edustavan näkönen :D:D

Noora kirjoitti...

Oi miten ihana blogi! :)

♥ inanunknownworld.blogspot.com

Anna kirjoitti...

Aino: omg:D:D apua
migsu: aattelin että et pahastu jos laitan ton kuvan?:DD ei oo paha ihan semmone perus ilone mikko:D!
Noora: oi kiitos♥!