tiistai 3. heinäkuuta 2012

I don't wanna stay here 'cause I know how this will end.

Photobucket
Farkkutakki 59.90€ Carlings
Photobucket
Paidat 14.95€/kpl H&M

Eilen näin Nooraa pitkästä aikaa ja hengailtiin kaupungissa. Alennusmyynnit tietysti houkuttelivat katselemaan vaatteita ja pari juttua sitä sitten tarttuikin mukaan, tosin kaikki normaalihintaisia. Carlingsin farkkutakin bongasin jo alkukeväästä, mutta enpä ole raaskinut ostaa. Mulla oli kuitenkin vielä jäljellä stipendirahoja ja käytin ne sitten tuohon farkkutakkiin ja nyt olen superonnellinen!

H&M:ssä järkytyin pahasti, kun näin tuon Mötley Crue paidan. Pidemmän aikaa on ottanut vähän päähän, että bändipaitoja myydään miltei jokaisessa ketjuliikkeessä. Oikeesti, oli tosi iso järkytys nähdä Sex Pistolsin ja muiden vastaavien bändien paitoja semmoisessa paikassa kuin Gina Tricot. Ei siinä sinällään mitään pahaa ole, mutta suoraan sanottuna on aika perseestä nähdä bändipaitoja semmosten ihmisten päällä, jotka eivät edes kuuntele kyseisiä bändejä. Tiedätte mitä mä tarkotan. Mutta jokainen pukeutukoon miten haluaa, mitäs mä asialle voin. Mutta oikeesti, mistä lähtien bändipaidoista on tullut osa massamuotia?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä sait stipendin? =)

Anna kirjoitti...

Anonyymi: bilsasta ja terveystiedosta:--) ihme hikke

emppu kirjoitti...

Muakin ärsyttää toi bändipaita juttu! Ei millään pahalla, mutta on raivostuttavaa kun (karkeasti yleistettynä) purkkapoppia kuuntelevat pikkuteinilissut käyttävät esim Gunnareitten paitoja. Enkä usko heistä monen edes tietävät keitä Gunnarit ovat, saatika nimetä yhtäkään heidän biiseistään.

Anna kirjoitti...

emppu: Ihan naurettavaa, että ne pitää niitä paitoja ilman, että ne edes tietää koko bändin olemassaolosta:D:D:D mulle tulee aina niin jäätävä myötähäpeä näitä ihmisiä kohtaan, jos tämmösiä kävelee vastaan kadulla!

Anniinaisesi kirjoitti...

Täällä kans yks joka ei vaan voi käsittää ihmisiä jotka tunkee bändipaitaa päälle, tietämättä mitään itse bändistä.. Mihin tää maailma on menossa.