sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Wanhat 2013

Photobucket
Photobucket
Photobucket
© Mitja Kortepuro

Niin kauan niitä odotettiin ja niin paljon niiden vuoksi itkettiin ja stressattiin. Ja nyt ne on ohi. Tosiaan, perjantaina koitti se kauan pelätty päivä. Kaikki ei vaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, kuinka ollakaan. Kun siinä viiden aikoihin aamulla kello herätti, mulla oli aika paskat fiilikset. Olotilassa ei ollut mitään kehuttavaa, päätä särki, palelsi ja yskin keuhkojani pihalle joka toinen minuutti. Ei siinä mitään, buranaa nassuun ja meikkiä naamaan. Aamu oli täynnä kiirettä, itkua, huutoa ja epäonnistumisia. Tanssit itsessään olivat sitten ihan toinen juttu, olotila oli sen verran heikko, että meinasin pyörtyä kesken tanssahtelun. Tehtiin Sakun kanssa sitten päätös, että jätetään yksi tanssiesitys väliin ja levätään iltanäytöstä varten. Suunnattiin siis meille ja painuttiin samantien nukkumaan ja nukuttiin kevyet neljän tunnin päikkärit.

 
 Koululla ennen iltatansseja meinasi vielä ääni lähteä ja epäilin, että pystynkö illallakaan tanssimaan, mutta kaikki sujui sitten paljon paremmin kuin aamulla, ei edes pahemmin mokailtu. Se fiilis oli jotain niin mahtavaa, kun saatiin viimeinen tanssi tanssittua ja tajusin, että me oltiin selvitty tansseista kunnialla, vaikka meitä ei pahemmin nähtykään tanssiharjotuksissa, vielä torstainakin me etsittiin netistä opetusvideoita eri tansseista. Nyt ne on viimein ohi ja mä olen onnellinen ja stressitön. Vaikka mulla oli aivan ihana mekko, kauniita koruja ja maailman komein tanssipari, mulla ei vaan missään kohtaa tullut sellaista prinsessafiilistä. Tavallaan koko päivä meni vähän ohi, koska olin niin kipeä, että en oikein edes jaksanut innostua. Kyllä mulla kivaakin oli, ainakin mä tulen muistamaan tuon päivän ikuisesti. Jatkoillakin tuli käväistyä, mutta en sitten kauaa siellä jaksanut olla ja mentiin sitten kotiin nukkumaan, muutenkin koko viikonlopun mä olen vain maannut sängyssä ja nukkunut, kyllä alkaa elämä pikkuhiljaa voittaa.

1 kommentti:

Saara kirjoitti...

Voi ei, tosi kurjaa että jouduit sairastamaan ton päivän :( Mutta onneksi meni ilmeisesti olosuhteisiin nähden hyvin :) Ja mekkokin sopii sulle tosi hyvin!

http://saaratikka.blogspot.fi/